lørdag 14. mai 2011

VASKEPRODUKT.

Jeg har lenge følt att gulvene ikke er reine etter en vanlig vask med såpe og vann, derfor bestemte jeg meg for og gå på nille og kjøpe engangsluter. Tørr og våt.
Tokk kjøkkengulvet. Først tokk jeg en tørr tråmopp og feide over, og kosta opp smusset.I steden for og støvsuge. Så tokk jeg bøtte med såpevann og vaska over gulve, lot det tørke godt på gulvet etter vasken. Så tokk jeg og prøvde engangs tørrkluten fra nille og etterpå engangsvåtkluten. Her er bildene av resultate.         Sånn såg engangskluten ut etter en fei over gulvet, etter vask med vann og såpe.
Sån såg engangsvåtkluten ut etter en tur over gulvet og da hadde jeg alltså gjort allt detta andre først.
Så min mistanke var nokk rett her. Jeg kommer til og vaske over gulvene når det trengs med vann og såpe, men til den dagelige vasken blir det detta heretter.

4 kommentarer:

 1. Se der ja, nye produkter er testet ut.

  Jeg bruker gammeldags langkost og gulvklut. Skal vurdere dette:)

  SvarSlett
 2. Hm, du all verden.. må kanskje vurdere disse nymotens engangsgreiene da!

  SvarSlett
 3. Oi... Man tror jo lissom det er bra når man har vasket med såpe og vann. Jeg føler jo engangsklutene er en kjapp løsning når det skal gå fort og enkelt... Men like så greit da :)

  SvarSlett
 4. Ååååjjj.. Helt utrolig.. Har kjøpt slike engangsmpopper, men ikke helt kommet i gang.. Nå ser jeg jo hvor mye de tar... Tenker du fikk et rent gulv etter alt dette...

  SvarSlett